امولسیفایر ها
برخی از امولسیفایر ها که در خانواده سورفکتانت یا مواد فعال کننده سطحی قرار دارند به طور عمده در تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند . برخی از انواع رایج در صنایع غذایی شامل زرده تخم مرغ (که در…
ادامه مطلببرخی از امولسیفایر ها که در خانواده سورفکتانت یا مواد فعال کننده سطحی قرار دارند به طور عمده در تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند . برخی از انواع رایج در صنایع غذایی شامل زرده تخم مرغ (که در…
ادامه مطلباسید آسکوربیک یک ماده آلی با فرمول C6H8O6 است که در صنایع بسیاری همچون داروسازی ها و ساخت فرآورده های غذایی کاربرد دارد. نام دیگر اسید آسکوربیک، ویتامین C می باشد که به صورت طبیعی در مواد غذایی یافت می…
ادامه مطلبساخارین یا سدیم ساخارین یک شیرین کننده غیر مغذی و مصنوعی است. در مقایسه با قند های طبیعی ارزش غذایی یا انرژی غذایی (کالری) ندارد و باعث افزایش قند خون نمی شود. حدودا 300 الی 400 برابر ساکارز قدرت شیرین…
ادامه مطلباسید فسفریک (Phosphoric acid) که به آن اسید فسفریک (V) یا اورتوفسفریک نیز گفته می شود یکی از اسیدهای معروف و پرمصرف است. اسید فسفریک یک اسید معدنی با فرمول H3PO4 است که حاوی یک اتم فسفر، چهار اتم اکسیژن…
ادامه مطلبآمونیاک (ammonia) با فرمول شیمیایی NH3 گازی بی رنگ با خاصیت تحریک کنندگی بالا و بوی تند و تیز است. دارای جرم مولکولی 17.031 گرم با نقطه جوش 33.34ºC است. ماده ای بی رنگ با بوی تند و به شکل…
ادامه مطلباسید استئاریک که اسید اکتادکانوئیک نیز نامیده میشود, متداول ترین اسید چرب دراز زنجیر است. این ترکیب در چربی حیوانی و گیاهی طبیعی یافت میشود. اسید اکتادکانوئیک تجاری مخلوطی از استئاریک اسید و پالمتیک اسید به مقدار مساوی و مقدار کمی اولئیک اسید است،…
ادامه مطلب