پک هاوس : تولید تامین و بسته بندی مواد شیمیایی

طراحی سانتریفیوژ دکانتر در پتروشیمی اروند

طراحی سانتریفیوژ دکانتر در پتروشیمی اروند

طراحی سانتریفیوژ دکانتر

 

«سانتریفیوژ دکانتر» شرکت پتروشیمی اروند که برای نخستین‌ بار در کشور به صورت کامل به دست متخصصان داخلی طراحی و ساخت شده است، با موفقیت وارد مدار تولید این مجتمع شد.

 

به گزارش پک هاوس به نقل از  شرکت پتروشیمی اروند، افشین کیانی، سرپرست پتروشیمی اروند با اعلام این خبر گفت: «سانتریفیوژ دکانتر» از جمله تجهیزات دوار است که برای جدا کردن مخلوط‌های چند فازی در صنعت استفاده می‌شوند.

 

وی افزود: پیش از این، چهار دستگاه دکانتر برای جداسازی پودر pvc از آب در واحد pvc نصب شده بود که از ابتدای راه‌اندازی مجتمع به دلیل مشکلات طراحی همواره یکی از موانع تولید شناخته می‌شد.

 

سرپرست پتروشیمی اروند با تشریح عملکرد این تجهیزات راهبردی اضافه کرد: این سانتریفیوژها که به‌عنوان تجهیز راهبردی در گروهِ تجهیزات جداساز قرار می‌گیرد و در واحدهای فرآیندی شرکت‌های پتروشیمی تولیدکننده سوسپانسیون پی‌وی‌سی (SPVC) و پلی‌اتیلن سنگین (HDPE) وظیفه جداسازی فاز مایع از جامد را به‌عهده دارد، ازجمله کالاهایی است که به دلیل تحریم‌های ظالمانه، صاحبان فناوری از ارائه آن به شرکت‌های ایرانی سر باز می‌زنند.

 

کیانی با پراهمیت خواندن داخلی‌سازی این تجهیزات به دست شرکت‌های دانش‌بنیان بومی تصریح کرد: در شرکت پتروشیمی اروند، متخصصان مجتمع پس از یافتن دلایل ریشه‌ای این مشکل، با همکاری شرکت سازنده ۳ دکانتر را مورد طراحی مجدد قرار دادند که اکنون با نصب دکانتر جدید که برای نخستین بار در کشور به دست متخصصان داخلی طراحی، ساخت و نصب شده است، افزون بر رفع موانع تولید، از خروج ارز از کشور تا ۵۰ درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی شده است.

 

وی با تأکید بر اعتماد به شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان در رفع موانع تولید گفت: با افتخار اعلام می‌کنم تجهیزات ساخته شده به دست شرکت‌های داخلی عملکردی بهتر از دستگاه مشابه خارجی داشته‌اند و در شرکت پتروشیمی اروند بار دیگر با تکیه بر توان و دانش شرکت‌های ایرانی، تحریم‌ها را بی اثر و از خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

 

 

سایر اخبار را دنبال کنید:

 

نفت 150 دلاری همچنان دور از ذهن نیست!

چالش های جدید برای صنایع شیمیایی آلمان در سال ۲۰۲۲

وعده افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت تولید پتروشیمی

در سال ۱۴۰۰ رقم خورد : ثبت رکوردهای جدید معامله محصولات پلیمری و شیمیایی در بورس کالا

تشدید کمبود مواد اولیه شیمیایی آلمان در مارس ۲۰۲۲

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.