تیلوز و همه موارد در مورد این ماده ی شیمیایی

تیلوز و همه موارد در مورد این ماده ی شیمیایی

تیلوز ( هیدروکسی اتیل سلولز HEC ) چیست ؟

 

تیلوز ( در لفظ انگلیسي : Tylose‌ ) یا هیدروکسی اتیل سلولز ( در لفظ انگلیسی : Hydroxyethyl cellulose – HEC) به  شکل پودری سفید رنگ می باشد, یک عامل ژل کننده و غلیظ کننده است, از سلولز مشتق می شود که یک ترکیب شیمیایی است که در دیواره سلولی گیاهان یافت می شود. تیلوز به دلیل خاصیت ضخیم کنندگی و حلالیت در آب به عنوان یک عامل غلیظ کننده استفاده میشود و به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی و مو کارایی دارد.

 

این ماده بی بو,‌بی مزه و غیر سمی می باشد. اگرچه هیدروکسی اتیل سلولز محلول در آب است، عوامل زیادی در نحوه واکنش آن هنگام ساخت یک محصول نقش دارند.

 

رایج ترین درجه تیلوز مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی درجه R است، این به دلیل گریدهای دیگر است که پس از تماس با آب منجر به توده شدن می شود. دما و همچنین سطوح pH در آب به میزان توانایی حل شدن آن بستگی دارد. هیدروکسی اتیل سلولز پس از ورود به مایع بین 4 تا 25 دقیقه زمان می برد تا حل شود. پس از حل شدن، محصول ضخیم تر می شود و به راحتی روی پوست اعمال می شود.

 

 

مزایای تیلوز

 

  • به عنوان غلیظ کننده عمل می کند
  • استفاده از محصولات روی پوست را آسان تر می کند

 

این محصول جایگزین برای استفاده در ساخت گامپاست به جای صمغ کتیرا است. مزیت تیلوز این است که خمیر کم هزینه تر، راحت تر درست می شود، رطوبت را بهتر نگه می دارد و رنگ آن سفیدتر است.

 

کاربرد تیلوز

 

 

استفاده در:

  • مرطوب کننده ها
  • شامپوها
  • نرم کننده ها
  • پمادها
  • با پودر قند ترکیب کنید تا گامپاست درست شود.
  • به فوندانت اضافه کنید تا انعطاف پذیرتر شود و سریعتر خشک شود.
  • می توان از آن برای تهیه رنگ خوراکی برای کیک و کلوچه استفاده کرد.
  • به آب اضافه کنید تا چسب خوراکی درست شود.

 

 

انواع تیلوز

 

نام‌گذاری‌های INCI زیر برای گریدهای Tylose اعمال می‌شود که در فرهنگ لغت مواد آرایشی بین‌المللی و راهنمای خریداران بین‌المللی نیز قابل مشاهده است.

 

  • هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) (انواع تیلوز H و HS)
  • هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC)
  • متیل هیدروکسی اتیل سلولز (MHEC)

 

مرسوم ترین نوع ” تیلوز ” در پوشش ها Tylose HS و Tylose H هستند.

 

منشا هیدروکسی اتیل سلولز

 

منشا تیلوز
منشا تیلوز

 

تیلوز از سلولز مشتق می شود. سلولز با قلیایی، اکسید اتیلن و کلرید اتیل برای تولید هیدروکسی اتیل سلولز تهیه می شود .

 

هشدارها:  اگرچه واکنش به  هیدروکسی اتیل سی سلولز نادر است، اما در موارد شدید ممکن است باعث تحریک شود.

 

محصولاتی که شامل هیدروکسی اتیل سلولز هستند:  سرم تقویت کننده رطوبت هیالورونیک آلانا میچل

 

 

سوالات متداول

 

جایگزین پودر تیلوز چیست؟

 

چسب مواد غذایی بهترین جایگزین شما برای پودر تیلوز می باشد . چسب مواد غذایی با استفاده از پودر محلول خمیر آدامس مانند تیلوز ، پودر CMC، صمغ زانتان و خمیر نیشکر ساخته می شود.

 

 

آیا پودر تیلوز همان خمیر آدامس است؟

 

Gum-Tex نام پودر گامپاست فروخته شده توسط Wilton است. اخیراً دیده شده که نام Tylose را به بطری اضافه کردند. ویلتون قبلاً محصول خود را فقط Gum-Tex می نامید اما اکنون نام تیلوز را به آن اضافه کردند. اما Gum Tex با CMC ساخته نمی شود.

 

 

آیا پودر تیلوز سالم است؟

 

پودر تیلوز

 

این ماده هیچ ارزش غذایی یا فوایدی برای سلامتی ندارد، اما می تواند یک افزودنی بسیار مفید برای انواع محصولات باشد. بیشتر مردم نیازی به نگرانی در مورد اجتناب از آدامس سلولزی یا محدود کردن مصرف آنها ندارند.

 

 

آیا می توانید پودر تیلوز را بخورید؟

از پودر تیلوز به عنوان ماده اتصال دهنده با فوندانت برای تهیه گامپاست استفاده می شود و می توانید آن را با پودر قند ترکیب کنید تا به عنوان خمیر گل های خوراکی استفاده شود.

 

 

آیا باید از پودر تیلوز استفاده کنم؟

پودر تیلوز برای تبدیل خمیر شکر به خمیر مدل سازی حیاتی است و بلافاصله شروع به کار می کند، و بنابراین میتوانید استفاده کنید . اگر فکر می کنید خمیر شما خیلی سفت است یا شروع به ترک خوردن می کند، خمیر شکر بیشتری اضافه کنید و خوب ورز دهید.

 

 

چگونه پودر تیلوز را با آب مخلوط کنید؟

 

1/4 قاشق چایخوری پودر تیلوز را در یک کاسه یا ظرف کوچک بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب گرم اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا توده های تیلوز به بهترین شکل ممکن شکسته شوند. (مخلوط گلوله به نظر می رسد؛ این طبیعی است). روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.

 

 

آیا پودر CMC خوراکی است؟

این پودر را می توان به راحتی در مغازه های عرضه کیک تهیه کرد. نه تنها از CMC برای ساخت چنین تزئیناتی استفاده می شود، بلکه به عنوان چسب خوراکی برای نگه داشتن قطعات فوندانت و همچنین قطعات خمیر آدامس در کنار هم بسیار موثر است.

 

 

آیا CMC طبیعی است؟

 

کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک پلیمر آنیونی محلول در آب است که از سلولز به دست می آید. از آنجایی که این ماده از سلولز طبیعی مشتق شده است، زیست تخریب پذیری تدریجی از خود نشان می دهد و می تواند پس از استفاده سوزانده شود، که آن را به یک ماده بسیار سازگار با محیط زیست تبدیل می کند.

 

 

پودر CMC چه می کند؟

 

CMC یا سدیم کربوکسی متیل سلولز، پرکاربردترین افزودنی برای فوندانت رول شده است. برای ایجاد خمیر آدامس FondX یا Elite by FondX مانند پاپیون ها، گل ها، شکل ها یا موارد تزئینی استفاده می شود تا فوندانت به درستی به شکل های مورد نظر طراح خشک شود.

 

 

تفاوت بین پودر CMC و تیلوز چیست؟

پودر تیلوز به طور موثر مشابه CMC است و به همان روش عمل می کند. تیلوز معمولاً یک نام تجاری است و خواهید دید که CMC ماده اصلی در پودر تیلوز است. صمغ کتیرا نسخه طبیعی همه این صمغ ها است.

 

 

چقدر CMC برای فوندانت نیاز دارم؟

 

چقدر استفاده کنم؟ به ازای هر 250 گرم مایه فوندانت، 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. اگر می خواهید آیسینگ شما نرم تر باشد، CMC کمتری اضافه کنید (یعنی 1/2 قاشق چای خوری به 250 گرم مایه فوندانت اضافه کنید).

 

 

خمیر CMC چیست؟

 

CMC یک غلیظ کننده بر پایه سلولزی برای رنگ های مبتنی بر آب و رنگ های غیر واکنشی است. نباید به عنوان قوام دهنده برای رنگ های فیبر واکنشی Procion استفاده شود زیرا رنگ به جای پارچه به قوام دهنده می چسبد. 2 قاشق غذاخوری (تقریبا 30 گرم) حدود 500 میلی لیتر خمیر نسبتاً غلیظ درست می کند. متناسب با آن تنظیم کنید.

 

 

پودر تیلوز انگلستان چیست؟

 

پودر تیلوز برای خشک کردن خمیر شکر سخت تر از حد معمول استفاده می شود. نه تنها این بلکه برای ساخت چسب خوراکی نیز طبیعی و مفید است. دستور تهیه چسب خوراکی: 1 قسمت پودر تیلوز را با 30 قسمت آب مخلوط کنید.

 

 

سایر مقالات پربازدید :

 

اسید فسفریک چیست؟کاربردها,تولید,خطرات و…

اسید استیک و همه اطلاعات از این ماده

مواد شیمیایی و همه چیز در مورد آن

اسید سیتریک و همه اطلاعات از این ماده شیمیایی

معرفی جامع روغن سیلیکون به همراه مزایا و کاربردها

ایزوپروپیل الکل/توضیحات و سایر موارد مرتبط با این ماده

نرمال بوتانول و همه چیز درمورد این ماده شیمیایی

مشخصات و کاربردهای تولوئن

متیلال ( دی متوکسی متان – DMM ) یا استون ایرانی چیست ؟

معرفی کامل پرکلرواتیلن و کاربردهای این ماده

مونومر استایرن چیست؟ کاربردها, ایمنی , مراحل تولید و فواید

 

 

منابع:

 

https://www.skincarebyalana.com/

mvorganizing.org/

 

 

https://bit.ly/3o2XhHk https://b2n.ir/r42627 https://cutt.ly/UR31L2c
yun.ir/74pov5 shorturl.at/dxCIW https://tinyurl.com/udzrs7ez
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس با کارخانه اصفهان