پک هاوس : تولید تامین و بسته بندی مواد شیمیایی

اسید اگزالیک و معرفی این ماده

اسید اگزالیک و معرفی این ماده

اسید اگزالیک چیست؟

 

اسید اگزالیک ( Oxalic Acid ) یا اگزالات یا اسید اتاندیوئیک ,‌ یک ترکیب آلی بی رنگ, کریستالی و سمی متعلق به خانواده اسیدهای کربوکسیلیک است که در بسیاری از گیاهان از جمله سبزیجات برگدار، سبزیجات، میوه ها ، کاکائو، آجیل و دانه ها یافت می شود. فرمول اسید اگزالیک (C 2 H 2 O 4 ) می باشد. شکل معمول آن هیدرات کریستالی (COOH) 2 · 2H 2 O است.

 

این اسید که در اوایل قرن هفدهم به عنوان ترکیبی از خاکشیر چوبی شناخته شد، برای اولین بار در سال 1776 به صورت مصنوعی تهیه شد. این اسید با حرارت دادن فرمت سدیم با وجود وجود یک کاتالیزور قلیایی ، با اکسید کردن کربوهیدرات ها با اسید نیتریک ، با حرارت دادن خاک اره با مواد قلیایی سوزاننده، یا با تخمیر محلول های قند در حضور قالب های خاص,  تولید می شود.

 

اسید اگزالیک به طور طبیعی در تعدادی از محصولات گیاهی از جمله اسفناج، ریواس، چای، شکلات، جو دوسر، کدو تنبل، عدس، چغندر، جعفری و بسیاری از انواع آجیل و انواع توت ها وجود دارد. مقدار موجود در غذاها معمولاً آنقدر کم است که برای افرادی که چنین محصولاتی مصرف می کنند خطری ایجاد نمی کند. این اسید نیز به عنوان محصول متابولیسم کربوهیدرات در حیوانات وجود دارد.

 

 

انحلال پذیری اسید اگزالیک

 

این اسید در آب و الکل اتیلیک محلول میباشد.  در اتر کمی محلول و در اکثر حلال های آلی دیگر نامحلول است.

 

 

تولید اگزالیک اسید

 

تولید اسید اگزالیک

 

 

به طور سنتی، اسید اگزالیک از محصولات طبیعی با استفاده از یک محلول قلیایی و سپس کریستالیزاسیون اسید استخراج می‌شود. هیدروکسید سدیم ماده قلیایی است که بیشتر برای این روش استفاده می شود. امروزه تعدادی روش برای تهیه تجاری اسید اگزالیک موجود است.

 

در روش اول :  گاز مونوکسید کربن از طریق محلول غلیظ هیدروکسید سدیم حباب زده می شود تا اسید اگزالیک تولید کند. از طرف دیگر، فرمت سدیم (COONa) در حضور هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم برای به دست آوردن اسید گرم می شود.

 

 

روش دوم : یکی دیگر از روش های محبوب تهیه اسید اگزالیک شامل اکسیداسیون ساکارز (قند معمولی) یا کربوهیدرات های پیچیده تر است. اسید نیتریک به عنوان کاتالیزور این واکنش منجر به تشکیل اسید اگزالیک و آب به عنوان محصولات اولیه می شود.

 

 

کاربردهای اسید اگزالیک

 

سالانه بیش از نیم میلیون کیلوگرم از این اسید در ایالات متحده تولید می شود. بیشترین بخش این محصول در انواع محصولات پاک کننده از جمله موادی برای سفید کردن و تمیز کردن چوب، چوب پنبه، عصا، پرها و الیاف طبیعی و مصنوعی استفاده می شود. بسیاری از پولیش های فلزی، پاک کننده های رادیاتور خودکار و شستشوی لباس ها نیز حاوی اسید اگزالیک هستند. برخی از مواد ضد زنگ نیز حاوی این ترکیب هستند.

 

لیست سایر کاربردهای خانگی و صنعتی اسید اگزالیک گسترده است و شامل موارد زیر است:

 

  • در چاپ و رنگرزی پارچه، به ویژه پارچه کالیکو؛
  • برای درمان محصولات چرمی، به ویژه چرم مورد استفاده برای ساخت جلد کتاب؛
  • به عنوان پاک کننده رنگ و لاک و همچنین پاک کننده لکه برای جوهر و علائم زنگ؛
  • در ساخت جوهر آبی، سلولوئید، لاستیک و سایر محصولات مصنوعی؛
  • برای رنگ زدایی گلیسرول و تثبیت اسید هیدروسیانیک (HCN)؛
  • به عنوان یک عامل تصفیه برای مواد شیمیایی مختلف، به ویژه متانول ( متیل الکل )؛
  • در تهیه برخی داروها ؛

 

” اسید اگزالیک ” به طور گسترده ای به عنوان یک شوینده اسیدی در لباسشویی ها استفاده می شود، جایی که در از بین بردن زنگ زدگی و لکه جوهر موثر است زیرا اکثر ترکیبات آهن نامحلول را به یون پیچیده محلول تبدیل می کند. به همین دلیل، این ماده اصلی تشکیل دهنده بسیاری از آماده سازی های تجاری است که برای حذف رسوب از رادیاتور خودرو استفاده می شود.

 

 

اسید اگزالیک و اثرات آن بر سلامتی

 

اسید اگزالیک و اثرات آن بر سلامتی

 

 

در ادامه این مقاله مفصل در مورد این اسید و اثرات آن بر سلامتی صبحت کردیم پس با ما همراه باشید .

 

در گیاهان، معمولاً به مواد معدنی متصل است و اگزالات را تشکیل می دهد. اصطلاحات “اسید اگزالیک” و “اگزالات” در علم تغذیه به جای یکدیگر استفاده می شوند.

 

بدن شما می تواند این ماده را به تنهایی تولید کند یا آن را از غذا به دست آورد. ویتامین C همچنین می تواند در زمان متابولیزه شدن به اگزالات تبدیل شود.

 

پس از مصرف، اگزالات می تواند به مواد معدنی متصل شود و ترکیباتی از جمله اگزالات کلسیم و اگزالات آهن را تشکیل دهد. این بیشتر در روده بزرگ اتفاق می افتد، اما می تواند در کلیه ها و سایر قسمت های دستگاه ادراری نیز رخ دهد. در بیشتر افراد، این ترکیبات سپس از طریق مدفوع یا ادرار دفع می شوند.

 

با این حال، در افراد حساس، رژیم غذایی اگزالات بالا با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه و سایر مشکلات سلامتی مرتبط است.

 

خلاصه اینکه اگزالات یک اسید آلی است که در گیاهان یافت می شود، اما می تواند توسط بدن شما نیز سنتز شود. به مواد معدنی متصل می شود و با سنگ کلیه و سایر مشکلات سلامتی مرتبط است.

 

 

اگزالات می تواند جذب مواد معدنی را کاهش دهد

 

یکی از نگرانی های اصلی در مورد این ماده این است که می تواند به مواد معدنی موجود در روده متصل شود و از جذب آنها توسط بدن جلوگیری کند.

 

به عنوان مثال، اسفناج سرشار از کلسیم و اگزالات است که مانع از جذب کلسیم زیادی در بدن می شود. خوردن فیبر و اگزالات با هم ممکن است مانع جذب مواد مغذی شود.

 

با این وجود، مهم است که به یاد داشته باشید که فقط برخی از مواد معدنی موجود در غذا به اگزالات متصل می شوند. حتی اگر جذب کلسیم از اسفناج کاهش می یابد، جذب کلسیم از شیر با مصرف شیر و اسفناج با هم تحت تاثیر قرار نمی گیرد.

 

خلاصه اینکه این ماده می تواند به مواد معدنی موجود در روده شما متصل شود و از جذب برخی از آنها جلوگیری کند، به ویژه هنگامی که با فیبر ترکیب شود.

 

 

تاثیر اسید اگزالیک بر سنگ کلیه

 

تاثیر اسید اگزالیک بر سنگ کلیه

 

 

به طور معمول، کلسیم و مقادیر کمی اگزالات به طور همزمان در دستگاه ادراری وجود دارند، اما حل شده باقی می مانند و مشکلی ایجاد نمی کنند. با این حال، گاهی اوقات آنها برای تشکیل کریستال به هم متصل می شوند. در برخی افراد، این کریستال ها می توانند منجر به تشکیل سنگ شوند، به خصوص زمانی که اگزالات زیاد و حجم ادرار کم است.

 

سنگ‌های کوچک اغلب مشکلی ایجاد نمی‌کنند، اما سنگ‌های بزرگ می‌توانند باعث درد شدید، حالت تهوع و خون در ادرار هنگام حرکت در مجاری ادراری شوند. اگرچه انواع دیگری از سنگ کلیه وجود دارد، اما حدود 80 درصد آن از اگزالات کلسیم تشکیل شده است.

 

به همین دلیل، ممکن است به افرادی که یک بار دچار سنگ کلیه شده اند توصیه شود که مصرف غذاهای حاوی این ماده را به حداقل برسانند. با این حال، محدودیت سراسری اگزالات دیگر برای افراد مبتلا به سنگ کلیه توصیه نمی شود. این به این دلیل است که نیمی از اگزالات موجود در ادرار به جای جذب از غذا توسط بدن تولید می شود.

 

اکثر اورولوژیست ها در حال حاضر یک رژیم غذایی سخت کم اگزالات (کمتر از 100 میلی گرم در روز) را فقط برای بیمارانی تجویز می کنند که سطح اگزالات بالایی در ادرار دارند. بنابراین، مهم است که هر از چند گاهی آزمایش دهید تا مشخص شود که چه مقدار محدودیت لازم است.

 

خلاصه اینکه غذاهای حاوی اگزالات بالا ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را در افراد مستعد افزایش دهد. توصیه هایی برای محدود کردن مصرف این ماده بر اساس سطوح ادراری است.

 

 

سایر عوارض اسید اگزالیک برای سلامتی 

 

سایر عوارض اسید اگزالیک برای سلامتی 

 

 

برخی افراد ادعا می کنند که مصرف بالای اگزالات ممکن است با ایجاد اوتیسم مرتبط باشد. برخی دیگر می گویند این ماده ممکن است با ولوودینیا مرتبط باشد که با درد مزمن مشخص می شود.

 

بر اساس نتایج مطالعه، محققان بر این باورند که هیچ یک از این شرایط به احتمال زیاد توسط اگزالات های رژیمی ایجاد نمی شود.

 

با این حال، در یک مطالعه در سال 1997، زمانی که 59 زن مبتلا به ولوودینیا با رژیم غذایی کم اگزالات و مکمل‌های کلسیم تحت درمان قرار گرفتند، تقریباً یک چهارم بهبود علائم را تجربه کردند.

 

نویسندگان آن مطالعه به این نتیجه رسیدند که اگزالات رژیم غذایی ممکن است به جای اینکه باعث شود این وضعیت را بدتر کند.

 

چندین حکایت آنلاین اگزالات ها را با اوتیسم یا ولوودینیا مرتبط می کنند، اما تنها چند مطالعه به ارتباط های احتمالی پرداخته اند. در این زمینه باید تحقیقات بیشتری انجام بشود.

 

خلاصه اینکه برخی افراد پیشنهاد کرده اند که مصرف غذاهای حاوی اگزالات بالا ممکن است منجر به اوتیسم یا ولوودینیا شود، اما در این مرحله تحقیقات این ادعاها را تایید نمی کند.

 

 

بیشتر غذاهای حاوی اگزالات بسیار سالم هستند

 

برخی از طرفداران رژیم های غذایی کم اگزالات می گویند مردم بهتر است از غذاهای غنی از اگزالات استفاده نکنند، زیرا ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشند.

 

با این حال، به این سادگی نیست. بسیاری از این غذاها سالم هستند و حاوی آنتی اکسیدان های مهم، فیبر و سایر مواد مغذی هستند.

 

بنابراین، این ایده خوبی برای اکثر مردم نیست که به طور کامل مصرف غذاهای حاوی این ماده را متوقف کنند.

 

خلاصه اینکه بسیاری از غذاهای حاوی اگزالات خوشمزه هستند و فواید زیادی برای سلامتی دارند. اجتناب از آنها برای اکثر افراد ضروری نیست و حتی ممکن است مضر باشد.

 

 

روده شما میزان جذب اگزالات را تعیین می کند

 

برخی از اگزالاتی که می خورید می تواند توسط باکتری های موجود در روده قبل از اتصال به مواد معدنی تجزیه شود.

 

یکی از این باکتری ها، Oxalobacter formigenes ، در واقع از اگزالات به عنوان منبع انرژی استفاده می کند. این به میزان قابل توجهی میزان اگزالات جذب شده توسط بدن شما را کاهش می دهد.

 

با این حال، برخی از افراد مقدار زیادی از این باکتری را در روده خود ندارند، زیرا آنتی بیوتیک ها تعداد کلنی های O. formigenes را کاهش می دهند.

 

علاوه بر این، مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری التهابی روده در معرض افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه هستند.

 

این تا حدی به این دلیل است که آنها قادر به تنظیم میزان اگزالات جذب خود نیستند.

 

به طور مشابه، سطوح بالای اسید اگزالیک در ادرار افرادی که تحت عمل جراحی بای پس معده یا سایر جراحی‌هایی قرار گرفته‌اند که عملکرد روده را تغییر می‌دهند، مشاهده شده است.

 

این نشان می دهد که افرادی که آنتی بیوتیک مصرف کرده اند یا اختلال عملکرد روده را تجربه کرده اند ممکن است از رژیم غذایی کم اگزالات سود بیشتری ببرند.

 

خلاصه اینکه اکثر افراد سالم می توانند غذاهای غنی از اگزالات را بدون مشکل مصرف کنند، اما افرادی که عملکرد روده آنها تغییر کرده ممکن است نیاز به محدود کردن مصرف خود داشته باشند.

 

 

غذاهای سرشار از اگزالات

 

اگزالات ها تقریباً در همه گیاهان یافت می شوند، اما برخی از گیاهان حاوی مقادیر بسیار بالایی هستند در حالی که برخی دیگر دارای مقادیر بسیار کمی هستند.

 

غذاهای حیوانی فقط حاوی مقادیر کمی هستند.

 

اندازه وعده‌ها ممکن است متفاوت باشد، به این معنی که اگر اندازه وعده‌ها به اندازه کافی کوچک باشد، می‌توان برخی از غذاهای «پر اگزالات» مانند اندیو را کم اگزالات در نظر گرفت. در زیر فهرستی از غذاهای سرشار از اگزالات (بیش از 50 میلی گرم در هر وعده 100 میلی گرمی) آورده شده است.

 

  • سبزی چغندر
  • ریواس
  • اسفناج
  • چغندر
  • پودر کاکائو
  • سیب زمینی های شیرین
  • بادام زمینی
  • سبزی شلغم

 

خلاصه اینکه مقادیر اگزالات در گیاهان از بسیار زیاد تا بسیار کم متفاوت است. “اگزالات بالا” به عنوان بیش از 50 میلی گرم در هر وعده طبقه بندی می شود.

 

 

چگونه یک رژیم کم اگزالات داشته باشیم؟

 

رژیم کم اگزالات

 

 

معمولاً به افرادی که برای سنگ کلیه در رژیم غذایی کم اگزالات قرار می گیرند، توصیه می شود که کمتر از 50 میلی گرم اگزالات در روز بخورند.

 

در اینجا چند نکته در مورد نحوه پیروی از رژیم کم اگزالات وجود دارد:

 

  • اگزالات را به 50 میلی گرم در روز محدود کنید. از این لیست از غذاهایی که دارای اگزالات بسیار کم هستند، انواع منابع حیوانی و گیاهی با مواد مغذی را انتخاب کنید .
  • سبزیجات غنی از اگزالات را بجوشانید. جوشاندن سبزیجات می تواند محتوای اگزالات آنها را از 30٪ به تقریبا 90٪ بسته به سبزی کاهش دهد.
  • نوشیدن مقدار زیادی آب. روزانه حداقل 2 لیتر مصرف کنید. اگر سنگ کلیه دارید، آنقدر آب بنوشید که حداقل 2.5 لیتر ادرار در روز تولید کند.
  • کلسیم کافی دریافت کنید. کلسیم در روده به اگزالات متصل می شود و میزان جذب بدن را کاهش می دهد، بنابراین سعی کنید روزانه 800 تا 1200 میلی گرم دریافت کنید.

 

غذاهای سرشار از کلسیم و اگزالات کم عبارتند از:

 

  • پنیر
  • ماست ساده
  • کنسرو ماهی با استخوان
  • کلم بروکلی

 

خلاصه اینکه رژیم های غذایی با کمتر از 50 میلی گرم اگزالات در روز می توانند متعادل و مغذی باشند. کلسیم همچنین به کاهش جذب اگزالات کمک می کند.

 

 

آیا باید از اسید اگزالیک اجتناب کرد؟

 

افرادی که تمایل به تشکیل سنگ کلیه دارند ممکن است از رژیم غذایی کم اگزالات سود ببرند. با این حال، افراد سالمی که سعی می کنند سالم بمانند، نیازی به اجتناب از غذاهای غنی از مواد مغذی ندارند، فقط به این دلیل که اگزالات بالایی دارند. اگزالات به سادگی یک ماده مغذی نگران کننده برای اکثر افراد نیست.

 

اگزالات که اسید اگزالیک نیز نامیده می شود، ترکیبی است که بدن شما تولید می کند. شما همچنین می توانید آن را به طور طبیعی در بسیاری از منابع غذایی از جمله میوه ها، سبزیجات، آجیل و غلات پیدا کنید. مقادیر کمی اگزالات و کلسیم معمولاً در دستگاه ادراری وجود دارد و معمولاً هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

 

با این حال، در برخی موارد، کلسیم و اگزالات می توانند به یکدیگر متصل شوند و سنگ کلیه اگزالات کلسیمی را تشکیل دهند که رسوبات معدنی سختی هستند که در کلیه ها تشکیل می شوند.

 

این امر به ویژه در افرادی که مقادیر کمی ادرار تولید می کنند و مقادیر زیادی اگزالات دفع می کنند رایج است.

 

برای کسانی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه اگزالات کلسیم هستند، ممکن است کاهش مقدار اگزالاتی که بدن آنها از طریق ادرار دفع می کند مفید باشد.

 

پیروی از رژیم غذایی کم اگزالات یکی از رایج ترین راه ها برای انجام این کار است.

 

با این حال، راه دیگری برای کاهش دفع اگزالات، افزایش مصرف کلسیم است که قبل از رسیدن به کلیه ها با اگزالات متصل می شود تا از سنگ کلیه جلوگیری کند.

 

خلاصه مصرف مقادیر زیاد اگزالات ممکن است میزان اگزالاتی که بدن شما از طریق ادرار دفع می‌کند را افزایش دهد، که ممکن است به تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

 

 

چگونه از یک رژیم کم اگزالات پیروی کنیم

 

رژیم های غذایی کم اگزالات شامل خوردن کمتر مواد غذایی حاوی اگزالات زیاد است. غذاهای سرشار از این ماده شامل انواع خاصی از میوه ها، سبزیجات، آجیل، غلات و حبوبات است.

 

اگرچه توصیه‌ها می‌توانند متفاوت باشند، اکثر ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی توصیه می‌کنند مصرف این ماده را به کمتر از 40 تا 50 میلی‌گرم در روز محدود کنید.

 

برای اینکه زیر این حد باقی بمانید، رژیم غذایی شما باید عمدتاً از مواد غذایی مانند پروتئین، محصولات لبنی، برنج سفید و میوه ها و سبزیجات کم اگزالات تشکیل شود.

 

خیساندن و پختن برخی از سبزیجات و حبوبات می تواند محتوای اگزالات آنها را کاهش دهد.

 

برخی از ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی همچنین ممکن است انجام سایر اصلاحات غذایی مانند نوشیدن آب بیشتر، خوردن غذاهای غنی از کلسیم و کاهش مصرف نمک را توصیه کنند.

 

خلاصه اینکه رژیم های غذایی کم اگزالات شامل کاهش مصرف اگزالات است که در انواع خاصی از میوه ها، سبزیجات، آجیل، غلات و حبوبات یافت می شود.

 

 

چه چیزی بخوریم و از آن اجتناب کنیم

 

غذاها معمولاً بر اساس محتوای اگزالات به چهار دسته تقسیم می شوند:

 

  • بسیار بالا: بیش از 100 میلی گرم اگزالات در هر وعده
  • بالا: 26-99 میلی گرم در هر وعده
  • متوسط: 10-25 میلی گرم در هر وعده
  • کم: 5-9 میلی گرم در هر وعده

در یک رژیم کم اگزالات، باید بیشتر غذاهایی مصرف کنید که حاوی مقادیر کم تا متوسط ​​از این ماده هستند و غذاها و نوشیدنی های حاوی این ماده را محدود کنید.

 

 

مواد غذایی برای خوردن

 

بسیاری از غذاها به طور طبیعی اگزالات کمی دارند و می توانید از آنها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و کم اگزالات لذت ببرید.

 

در اینجا غذاهایی وجود دارد که می توانید با رژیم کم اگزالات مصرف کنید:

 

  • میوه ها: موز، شاه توت، زغال اخته، گیلاس، توت فرنگی، سیب، زردآلو، لیمو، هلو
  • سبزیجات: سبزی خردل ، کلم بروکلی، کلم، گل کلم، قارچ، پیاز، نخود، کدو سبز
  • غلات و نشاسته: برنج سفید، آرد ذرت، سبوس جو دوسر
  • پروتئین ها: تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ
  • محصولات لبنی: ماست ، پنیر، شیر، کره
  • نوشیدنی ها: قهوه، آب، آب میوه
  • گیاهان و ادویه جات: دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، گشنیز، زیره، شوید

 

 

غذاهایی که باید اجتناب کنید

 

رژیم غذایی کم اگزالات، غذاهایی را که دارای اگزالات بالایی هستند، از جمله انواع خاصی از میوه ها، سبزیجات، آجیل، دانه ها و نشاسته را محدود می کند.

 

برخی از غذاهایی که در رژیم غذایی کم اگزالات مجاز نیستند عبارتند از:

 

  • میوه ها: ریواس، کیوی، خرما، تمشک، پرتقال، نارنگی
  • سبزیجات: اسفناج، چغندر، سیب زمینی، چغندر، شلغم، سیب زمینی، بامیه ، هویج
  • حبوبات: باقالی، باقالی، لوبیا بلبلی، لوبیا سرخ شده
  • آجیل: بادام، گردو، پسته، آجیل ماکادمیا، بادام هندی
  • دانه ها: تخمه آفتابگردان، تخمه کدو تنبل
  • شکلات و کاکائو
  • غلات و نشاسته: برنج قهوه ای، کوسکوس، ارزن، بلغور ، آرد ذرت، بلغور ذرت
  • نوشیدنی ها: شیر شکلات، شکلات داغ، چای، آب گوجه فرنگی
  • محصولات سویا: توفو، سویا، برگر سویا

 

توجه داشته باشید که خیساندن و پختن می تواند میزان اگزالات بسیاری از سبزیجات و حبوبات را کاهش دهد.

 

خلاصه اینکه رژیم غذایی کم اگزالات مصرف بسیاری از انواع میوه ها، سبزیجات، مغزها، دانه ها، نشاسته ها و حبوبات را که دارای اگزالات بالایی هستند محدود می کند.

 

 

آیا به پیشگیری از سنگ کلیه کمک می کند؟

 

برخی تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف اسید اگزالیک ممکن است با دفع بیشتر اگزالات از طریق ادرار مرتبط باشد که ممکن است به ایجاد سنگ کلیه کمک کند.

 

با این حال، افزایش مصرف کلسیم ممکن است راهی موثر برای کمک به محافظت در برابر سنگ کلیه باشد. این رویکرد جایگزینی برای حذف غذاهایی که سرشار از اگزالات هستند .

 

در واقع، مصرف بیشتر کلسیم می تواند به کاهش جذب اگزالات در بدن شما کمک کند، که می تواند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری کند.

 

حتی یک مطالعه 10 نفره نشان داد که مصرف مقادیر بالای اگزالات خطر ابتلا به سنگ کلیه اگزالات کلسیمی را در زمانی که شرکت‌کنندگان دریافت روزانه توصیه شده برای کلسیم را رعایت می‌کردند، افزایش نمی‌دهد.

 

با این حال، این مطالعه کوچک بود و دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در مورد این موضوع انجام دهند.

 

توصیه‌ها پیشنهاد می‌کنند 1000 تا 1200 میلی‌گرم کلسیم در روز را هدف قرار دهید که می‌توانید آن را در غذاهایی مانند لبنیات، سبزیجات برگ‌دار، ساردین و دانه‌ها بیابید.

 

 

در اینجا چند راه دیگر برای کاهش خطر سنگ کلیه اسید اگزالیک کلسیم وجود دارد:

 

  • مصرف نمک را محدود کنید. مطالعات نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد نمک ممکن است با خطر بیشتر ابتلا به سنگ کلیه مرتبط باشد.
  • از مصرف مکمل های ویتامین C خودداری کنید. بدن شما ویتامین C را به اگزالات تبدیل می کند، بنابراین از مصرف مکمل های ویتامین C با دوز بالا خودداری کنید، مگر اینکه ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما آن را توصیه کند.
  • هیدراته بمانید. افزایش مصرف مایعات می تواند برون ده ادرار را افزایش داده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد.

خلاصه اینکه وقتی صحبت از کاهش دفع اگزالات در ادرار می شود، دریافت کلسیم کافی در رژیم غذایی ممکن است به اندازه کاهش این ماده در رژیم غذایی موثر باشد.

 

 

نتیجه گیری :

 

اگزالات ها نوعی ترکیب هستند که به طور طبیعی در انواع غذاها از جمله انواع خاصی از میوه ها، سبزیجات، لوبیا، آجیل و غلات یافت می شوند. دفع سطوح بالای اگزالات از طریق ادرار می تواند به تشکیل سنگ کلیه اگزالات کلسیمی کمک کند.

 

برای جلوگیری از این امر، برخی از افراد سعی می کنند اسید اگزالیک را از رژیم غذایی خود حذف کنند، که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کند.

 

با این حال، خوردن بیشتر غذاهای غنی از کلسیم و ایجاد اصلاحات دیگر در رژیم غذایی خود راه دیگری برای کمک به پیشگیری از سنگ کلیه است – و ممکن است رویکرد عملی تری باشد.

 

 

سایر مقالات پربازدید:

 

ترکیبات آلی در افزودنی های غذایی کدامند ؟
ترکیبات شیمیایی چایی کدامند ؟    
اتیلن گلیکول مونو استئارات چیست؟ از مونو اتانول آمین چه میدانید ؟ مواد شیمیایی پرکاربرد را بشناسید ! مونو پروپیلن گلایکول و اطلاعات کاملی از این ماده معرفی اسیدهای پرکاربرد و ۱۰ اسید رایج و کاربردی

تیتان آناتاز ( آناتاس ) و معرفی این ماده

مونومر استایرن چیست؟ کاربردها, ایمنی , مراحل تولید و فواید متیلال ( دی متوکسی متان – DMM ) یا استون ایرانی چیست ؟ مشخصات و کاربردهای تولوئن تیتان و همه چیز در مورد این ماده شیمیایی
اسید فسفریک در نوشابه نقش اسید فسفریک در پسته فواید و خواص اسید سیتریک برای پوست اسید نیتریک و طلا از پیل سوختی متانولی چه میدانید ؟
خطرات اسید سولفوریک معرفی کامل اسید انیدرید تولید استون و ۳ روش اصلی ساخت این ماده معرفی کامل اسید سولفوریک استون و همه اطلاعات از این ماده
اسید نیتریک / کاربردها , روش ساخت و خطرات اسید فسفریک و همه چیز در مورد این ماده شیمیایی اسید استیک و همه اطلاعات از این ماده مواد شیمیایی و همه چیز در مورد آن اسید سیتریک و همه اطلاعات از این ماده شیمیایی
تیلوز و همه موارد در مورد این ماده ی شیمیایی نرمال بوتانول و همه چیز درمورد این ماده شیمیایی سولفوریک اسید اولئوم چیست ؟ حلال ویژه یا وایت اسپریت اسید فرمیک زنبورداری – کنترل کنه واروا

 

 

منابع:

encyclopedia.com

healthline.com

 

https://bit.ly/3Ht7Rjm https://b2n.ir/j50048 https://cutt.ly/vOnZdi1
yun.ir/ix338b shorturl.at/cgkxM https://tinyurl.com/bp2kkrvj
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.