برخی از امولسیفایر ها که در خانواده سورفکتانت یا مواد فعال کننده سطحی قرار دارند به طور عمده در تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند .

برخی از انواع رایج در صنایع غذایی شامل زرده تخم مرغ (که در آن عامل اصلی امولسیون کننده لسیتین است) ، لسیتین سویا ، خردل ، استرهای اسیدی دیاستیل تارتاریک مونوگلیسیریدها (DATEM) ، PolyGlycerol Ester (PGE) ، Sorbitan Ester (SOE) و PG استر (PGME).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X