پک هاوس : تولید تامین و بسته بندی مواد شیمیایی

بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰

بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰

نانولوله‌های کربنی

 

به گزارش پک هاوس به نقل از ایران پلیمر ,‌ پیش‌بینی می‌شود که بازار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰ به رقم ۹۷٫۶۴ میلیارد دلار برسد که این رقم نشان از رشد سالانه ۱۳٫۲۵ درصدی دارد. این رقم در سال ۲۰۲۲، در حدود ۳۸ میلیارد دلار بوده است.

 

پیش‌بینی می‌شود که پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها به‌عنوان مواد غالب در صنایع مصرف کننده ظاهر شوند، که عمدتاً ناشی از افزایش استفاده از پلیمرهای مهندسی شده و تقویت شده با نانولوله‌ در بخش‌های خودرو و ساختمان در طول سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۰ است.

 

انتظار می رود تقاضا برای این مواد به دلیل خواص استثنایی و تطبیق‌پذیری آنها افزایش یابد. پلاستیک‌ها که به دلیل دوام، انعطاف‌پذیری و مقرون به صرفه بودن شناخته می‌شوند، کاربردهای گسترده‌ای در بخش‌های مختلف، از بسته‌بندی گرفته تا الکترونیک دارند.

 

آمریکای شمالی در طول دوره پیش‌بینی رشد قابل توجهی در بازار نانولوله‌های کربنی تجربه می‌کند، که در درجه اول به دلیل تمرکز تولیدکنندگان در این منطقه است. بسیاری از تولیدکنندگان برجسته صنعت پلاستیک و کامپوزیت پایگاه خود را در آمریکای شمالی مستقر کرده‌اند که به تسلط بر بازار این منطقه کمک می‌کنند.

 

انتظار می‌رود بخش برق و الکترونیک در بازار نانولوله‌های کربنی در دوره پیش‌بینی شده رشد کند. این روند را می‌توان به خواص الکتریکی استثنایی پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها نسبت داد که آنها را برای ساخت دستگاه‌های الکترونیکی بسیار مناسب می‌کند.

 

پلیمرهای مهندسی شده ویژگی‌های مطلوبی مانند استحکام دی الکتریک بالا، رسانایی الکتریکی کم و پایداری حرارتی عالی از خود نشان می‌دهند که آنها را برای کاربرد در صنایع برق و الکترونیک ایده‌آل می‌کند.

 

بازارهای منطقه‌ای در آسیا-اقیانوسیه به عنوان سریع‌ترین رشد بازار نانولوله‌های کربنی ظاهر شده‌اند که عمدتاً ناشی از تقاضای قابل توجه در کشورهای در حال توسعه مانند چین، هند و تایوان است. این رشد را می‌توان به افزایش تقاضای این منطقه برای محصولات الکترونیکی نسبت داد.

 

سایر اخبار را دنبال کنید:

 

پارک چسب، رنگ و رزین در هرمزگان کلنگ‌زنی می شود

نانوپوششی که اصطکاک را به نزدیک صفر می‌رساند

درخواست کارگروه متانول برای بازنگری در تعرفه‌های جدید گاز

در صورت عدم اصلاح نرخ خوراک، پتروشیمی های متانول ساز تهدید به تعطیلی کردند

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.